ÜZLETÜNKBEN ÉS A WEBSHOPBAN!

12-90% kedvezmény szinte mindenre! Nagy Év Eleji Leárazás a Karóracentrumon!

A Nagy Év Eleji Leárazás kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, kivéve az outlet áras feltüntetett akciós árak. A EVKEZDET12 kuponkódokkal vásárolt órák mellé nem jár ajándék.

A Nagy Év Eleji Leárazás akciói ÜZLETÜNKBEN ÉS A WEBSHOPBAN:


12% extra kedvezmény a EVKEZDET12 kuponkóddal.

 

   

A kupon beváltásának módja a webáruházban: a kiválasztott terméket rakja a kosárba, majd a pénztár oldalon írja be a kedvezmény mezőbe a kuponkódot, és érvényesítse azt.
Kérjük figyeljen arra, hogy a kiválasztott termékhez tartozó kuponkódot írja be. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén kérjük hívja üzletünket, ahol munkatársaink készségesen állnak az ön rendelkezésére.
A kupon beváltásának módja üzletünkben: a vásárláskor mutassa be kuponkódját telefonon vagy nyomtatva kollégánknak.
A rendelések kiszolgálása a beérkezés sorrendjében történik. Az akció során a rendelések teljesítése esetenként néhány nappal több időt vehet igénybe.
A készlet erejéig tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket. Csak kiskereskedelmi mennyiségben értékesítünk.
További kedvezményes termékek üzletünkben.

Nyitva tartásunk (üzletünkben): hétfő - péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-16:00
Személyes vásárlás esetén a kupon online is bemutatható!
Megrendelését leadhatja akár személyesen az üzletünkben, akár az interneten a nap 24 órájában. Vásároljon üzletünkben vagy a webáruházunkban! A webes ár és az üzletbeni ár azonos.
A Nagy Év Eleji Leárazás kedvezményekről részletes tájékoztatást az üzletünkben is kaphat (nyitvatartási időben). Hívjon telefonon: (+36) 1 878-0821, (+36) 1 215-9284
Szinte mindig hívható forródrót: (+36) 20 983 7555
Az esetleges elírásokért vagy technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Kizárólag csak az órához tartozó kuponkóddal érvényesek a kedvezmények, a nem megfelelő kupont nem tudjuk elfogadni.
Liquid error: include usage is not allowed in this context