Karácsonyi rendelésekkel kapcsolatban bővített ügyfélszolgálat


--- 

Cégünk a novemberi, decemberi időszakban közel 10.000 megrendelést teljesít. Emiatt a normál szállítási idő 1-2 nappal meghosszabbodhat. A telefonokat nehezebben tudjuk felvenni, az e-mail-ekre lassabban tudunk válaszolni.

Sok év tapasztalatával ígérhetjük, hogy Karácsonyig minden csomag megérkezik.

Karácsonyig kiszállítjuk a választott termékeket, ha legkésőbb 2018. december 20. (csütörtök) délelőtt 10:00-ig rendel és 11.00-ig leegyeztetjük.  

A személyes átvétellel leadott rendelések december 21. (péntek) délelőtt 10:00 óráig adhatóak le, hogy biztosan megérkezzen Karácsony előtt és az üzletben átvehető legyen.

Ezen felül az üzletünkben sok árúból, sok akcióval vasárnapig lehet vásárolni! (De nem minden weboldalunkon elérhető termék található meg üzletünkben!)

A rendelését kérjük, hogy mielőbb adja le, valamint kérjük, a rendelésben megadott telefonszámon legyen elérhető, hogy ha szükséges, tudjunk egyeztetni!

Figyelem! Azokat a termékeket, amelyek nevének végén W1 vagy W3 található (4-12 szállítási határidővel vannak megjelölve), akkor tudjuk Karácsonyig kiszállítani, amennyiben december 17 (hétfő) 10:00 óra előtt megrendelésre kerülnek!

A fentiek szerint KARÁCSONYIG MINDEN CSOMAG MEGÉRKEZIK.

Liquid error: include usage is not allowed in this context