Ez az év is jól kezdődik! 

Brutális 12%-90% kedvezmény az Év Eleji Nagy Leárazás keretében online kuponkódokkal webshopunkban vagy ÜZLETÜNKBEN folyamatosan változó kínálattal és meglepetésekkel

A kedvezmény a termék alapárából kerül levonásra, más kedvezményekkel és akciókkal nem vonhatóak össze. Csak a megjelölt termékek vesznek részt az akcióban. A Év Eleji Nagy Leárazás keretében kuponkódokkal vásárolt órák mellé nem jár ajándék.

Kedvezmények a webshopon és az üzletben

------------------------
Casio karórák

------------------------
Festina karórák

------------------------
Best of Limited karórák

MINDEN MÁS KARÓRA, TOVÁBBÁ AZ ÉKSZEREK ÉS SZEMÜVEGEK
-12% az eredeti árból. Kuponkód: BUEK2019

 
A kupon beváltásának módja a webáruházban: a kiválasztott terméket rakja a kosárba, majd a pénztár oldalon írja be a kedvezmény mezőbe a kuponkódot, és érvényesítse azt.
Kérjük figyeljen arra, hogy a kiválasztott termékhez tartozó kuponkódot írja be. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén kérjük hívja üzletünket, ahol munkatársaink készségesen állnak az ön rendelkezésére.

A kupon beváltásának módja üzletünkben: a vásárláskor mutassa be kuponkódját telefonon vagy nyomtatva kollégánknak.

A rendelések kiszolgálása a beérkezés sorrendjében történik. Az akció során a rendelések teljesítése esetenként 1-2 nappal több időt vehet igénybe.
A készlet erejéig tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket. Csak kiskereskedelmi mennyiségben értékesítünk.

További kedvezményes termékek üzletünkben.
Nyitva tartásunk (üzletünkben): csütörtök,péntek, hétfő 10:00-18:00, szombat 10:00-16:00

Személyes vásárlás esetén a kupont online is bemutatható!

Hétfő 24:00-ig adhatja le megrendelését, akár személyesen az üzletünkben, akár az interneten a nap 24 órájában. Vásároljon üzletünkben vagy a webáruházunkban! A webes ár és az üzletbeni ár azonos.

Az Év Eleji Nagy Leárazás kedvezményekről részletes tájékoztatást az üzletünkben is kaphat. Hívjon telefonon: (+36) 1 878-0821, (+36) 1 215-9284
Szinte mindig hívható forródrót: (+36) 20 983 7555

Az esetleges elírásokért vagy technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Kizárólag csak az órához tartozó kuponkóddal érvényesek a kedvezmények, a nem megfelelő kupont nem tudjuk elfogadni.
Liquid error: include usage is not allowed in this context