NOVEMBER 27-30.
Péntek 0:00-tól Hétfő 23:59-ig

BLACK FRIDAY ÓRIÁSI AKCIÓKKAL
A KARÓRACENTRUMON!

12%-70% kedvezmény a BLACK FRIDAY HÉTVÉGÉN online kuponkódokkal.

A kedvezmény a termék alapárából kerül levonásra, más kedvezményekkel és akciókkal nem vonhatóak össze. Csak a megjelölt termékek vesznek részt az akcióban. A BLACK FRIDAY kuponkódokkal vásárolt órák mellé nem jár ajándék.

Black Friday EXTRA kedvezmények

Jacques Lemans órákra EXTRA  25% kedvezmény BLACK25 kuponkóddal

W3 outletáras órákra EXTRA 15% kedvezmény BLACK15 kóddal

Seikok kivételével a mindenre EXTRA 12%, BLACK12 kóddal

Azonnali 25-ben EXTRA  25% Kedvezmény AZONNALI25 kóddal

Seikokhoz AJÁNDÉK TOLL!

 


FIGYELEM! Az akcióban részt vevő órákra az ELSŐ VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY nem vehető igénybe. Ha a rendszer elfogadja, akkor sem vesszük figyelembe!

A kupon beváltásának módja a webáruházban: a kiválasztott terméket rakja a kosárba, majd a pénztár oldalon írja be a kedvezmény mezőbe a kuponkódot, és érvényesítse azt.
Kérjük figyeljen arra, hogy a kiválasztott termékhez tartozó kuponkódot írja be. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén kérjük hívja üzletünket, ahol munkatársaink készségesen állnak az ön rendelkezésére.

 

A rendelések kiszolgálása a beérkezés sorrendjében történik. Az akció során a rendelések teljesítése esetenként 1-2 nappal több időt vehet igénybe.
A készlet erejéig tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket. Csak kiskereskedelmi mennyiségben értékesítünk.

További kedvezményes termékek üzletünkben.
Nyitva tartásunk (üzletünkben): péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-16:00

Személyes vásárlás esetén a kupont online is bemutatható!

Hétfő 24:00-ig adhatja le megrendelését, akár személyesen, akár az interneten a nap 24 órájában. Vásároljon üzletünkben vagy a webáruházunkban! A webes ár és az üzletbeni ár azonos.

BLACK FRIDAY kedvezményekről részletes tájékoztatást az üzletünkben is kaphat. Hívjon telefonon: (+36) 1 878-0821, (+36) 1 215-9284
Szinte mindig hívható forródrót: (+36) 20 983 7555


Márkás tollat venne? További 34-37% kedvezmény Parker, Waterman golyóstoll, töltőtoll, golyósirón, Ingenuity íróeszközökre a www.tollcentrum.hu-n.

 

Az esetleges elírásokért vagy technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Kizárólag csak az órához tartozó kuponkóddal érvényesek a kedvezmények, a nem megfelelő kupont nem tudjuk elfogadni.

Liquid error: include usage is not allowed in this context