Létrehozva: - Zoltan Nyari

A Seiko Magyarország legnépszerűbb csapatával, a Fradival közösen több korosztálynak is, teljesen egyedi karóra-sorozatot készített! Akárcsak a legfiatalabbak, a kamaszok és a felnőttek is megtalálhatják kedvenc csapatuk logójával, színeivel dekorált óráit. A feladat nem teljesen ismeretlen a Seiko számára, hiszen az FC Barcelona hivatalos óra partnere is volt éveken keresztül, így például a klub logójával ellátott Lorus órák a legnagyobb darabszámban eladott órák között voltak.

Minden korosztályra figyeltek

A legkisebbek,  a 6-10 évesek is rajonghatnak, pláne, ha a hazánk egyik legjobb csapatáról beszélünk! A gyerek órák 2 változatban (R2399LX9 és R2301MX9) műanyag tokkal és szíjjal készültek, egységesen 12.990 Ft-os fogyasztói árral.  

A kamaszok számára az „1-et fizet 16-ot kap” elven megépített modellek ideálisak. Ezeknél a boldog tulajdonos az egyedi Fradi logós díszdobozban található elemek segítségével 16 különböző módon variálhatja órája színvilágát. Zöld és fehér szíj és tok tartozik a készlethez. A két számlapszínnel készült változatok Lorus modellek (RRX39FX9 és RRX41FX9) rendkívül attraktív áron kaphatók.      

Az órákról egy videót is tudunk mutatni, mellyel rögtön tiszta lesz, mennyire ötletesen lehet variálni a dobozban kapható elemekből az órákat!

A dobozban a fehér vagy a zöld számlapos óra mellett mindkét színvariáció megtalálható a tokból, a lünettából és a szíjakból.

És ez még nem minden! Várhatóan november elején érkeznek a Fradi korongráfos változatai:

  • a Lorus Fradi Chronograph óra (10 bar vízállóság, nemesacél tok, szilikon szíj)
  • és a Pulsar Fradi Limited Edition óra (Solar Chronograph szerkezettel, 10 bar vízállósággal, zöld fonállal varrott fekete-zöld szíjjal, 300 darabos limitált, sorszámozott kiadás)

Ezek a limitált kiadású, sorszámozott, kronográfos modellek már most nagyon keresett modellek, érdemes őket előrendelni itt»

Liquid error: include usage is not allowed in this context